Ungdomsrejser Bulgarien og Tyrkiet

Det er blevet yderst populært i dag, at tage med alle vennerne eller veninderne på ungdomsrejse og feste. Det er blevet en af de ting, man skal opleve inden man bliver for gammel, som det siges. Ungdomsrejser kan have mange forskellige destinationer. Derfor skriver jeg dette indlæg i håb om, at kunne guide jer lidt i retning af hvad i skal vælge. Selv har jeg lidt erfaring, da jeg selv har været på ungdomsrejse et par gange. Så jeg har en god forståelse for, hvad folk søger og hvilke forventninger de har, til sådan en slags ferie.

Rejser for unge har i dag et mål og det er at have den vildeste tur overhovedet muligt. Det bebrejder jeg dem ikke for, da jeg havde det selv på præcis samme måde. Men heldigvis findes der efterhånden et hav af muligheder, når det kommer til ferie for unge. Jeg bestilte mine rejser gennem DUF-rejser, som tilbyder en række forskellige pakkeløsninger, med fly og hotel, så man nemmere kan overskue, rejsens fulde omfang rent økonomisk. Hvilket er en god ting, da mange af de rejsende er mellem 18 og start 20’erne og der kan man godt selv huske, hvor meget styr man havde på økonomien. Ydermere har de også mange rejser med all inclusive, så man er fri for, at bekymre sig om mad og drikke på hotellet. Man kan også være heldig, at finde afbudsrejser.

De 3 mest populære destinationer for ungdomsrejser er Alanya, Sunny Beach og Golden Sands. Alle 3 steder vil kunne opfylde dit ønske, om en vild ungdomsferie med vennerne/veninderne. Lige meget hvor du tager til, vil der være fuld smæk på fra morgen til aften. Når det så er sagt, er der stadig forskelle på de 3 destinationer.

Bulgarien eller Tyrkiet

Det er de to lande som råder over de 3 ferieområder omtalt tidligere Alanya, Sunny Beach og Golden Sands. Spørgsmålet er så, hvor skal du tage til. Lige meget om du tager til Bulgarien eller Tyrkiet er du med 90% sikkerhed sikret sol. Hertil vil jeg dog tilføje, at varmegraderne i Alanya, som ligger i Tyrkiet, kan være særdeles barske. Det er specielt hvis du rejser i midt/slut Juli. Det er ikke unormalt, at varmegraderne kan nærme sig 50 grader, på en varm dag. Men det vigtigste er jo, hvordan er faciliteterne i forhold til, at feste. Sunny Beach er helt klart det største område, af de 3. Sunny Beach bliver år for år, større og større. Derfor er udvalget af barer og diskoteker også størst der. Det er ikke ens betydning, at det er det bedste, men det er en vigtig detalje. Golden Sands ligger ligesom Sunny Beach i Bulgarien, ca. 100 km nord for. De minder på mange måder om hinanden, men Golden Sands området, er lidt mindre. Det er til gengæld nyere, hvilket vil sige mange af faciliteterne rundt omkring kan i visse tilfælde være i bedre stand. Så hvis det er så noget du vægter højt, kunne det være destinationen.

Når alt kommer til alt, kan alle 3 steder opfylde kravet om en uforglemmelig uge med fest og farver. Det er en smagssag hvilket sted, man er mest til. Ellers skal man ligesom jeg gjorde, prøve både Bulgarien og Tyrkiet.