Ip kamera

Har du fornyeligt haft besøg af uønskede gæster, eller vil du blot sikre dig mod et fremtidigt indbrud, så er et ip-kamera eller WIFI kamera, som det også kaldes, løsningen for dig. Hos SpyDK finder du et kvalitetsudvalg af ip kameraer til overvågning udendørs såvel som indendørs. Kameraerne er vandtætte og trådløse i FullHD, og tager blot 3-4 minutter at sætte op ved at følge den medfølgende guide. Så ønsker du mere sikkerhed i dit private hjem, i sommerhuset eller på din arbejdsplads, så bør du sikre dig med et ip overvågningskamera. 

Sådan fungerer et ip overvågningskamera 

Ip kamera står for internet protocol, og er et system, som overfører data på tværs af netværker. At opsætte et af disse kameraer tager blot få minutter, og kræver en tilslutning til din router med et medfølgende kabel. På din enhed følger du instrukserne på appen, indtil at kameraet er sat korrekt op, hvorefter du blot kan fjerne kablet, og dermed bruge det trådløst. Herefter har du mulighed for at se overvågningen direkte fra din enhed. Kameraerne kan du opsætte, hvor end du ønsker både inden- og udendørs, så det giver mening for dig.  

Kameraet er perfekt til dig, der ønsker at overvåge dit hjem, dit sommerhus eller dit firma, når du ikke er til stede. Derudover kan du overvåge dig selv, dine børn og dine dyr. Kameraerne har en bevægelsesdetektering og nattesyn, hvilket gør det muligt for dig at se i totalt mørke. De udendørskameraer, er vejr- og vandbestandigt, og er bygget til ekstreme vejrforhold. Du kan gemme videoerne i cloud og / eller på et SD kort, og er tilgængelig via appen på din smartphone eller tablet. Det gør det muligt for dig, at kunne se LIVE video af dit hjem, og gemme optagelserne hvor end du befinder dig i verden. Nu tænker du sikkert, om kameraerne er 100% sikre – og det er de. Det kræver brugernavn og adgangskode, hvis man ønsker adgang, og derudover er billederne krypterede. 

Ip-kameraer bruges blandt andet i virksomheder, men især i private hjem eller sommerhuse. Et sommerhus besøger man typisk blot nogle gange om året, og det vil sige, at det ofte står tomt. Derfor er det populært at sikre sig med et kamera, så man hvor end man befinder sig, kan være opdateret på, hvad der foregår, når man ikke er til stede. Det gør det muligt for dig at kunne se, hvad der foregår i dit sommerhus, din arbejdsplads eller dit private hjem, når du eksempelvis er ude og rejse, eller blot ikke er i nærheden, og kan dermed se optagelser fra flere dage forinden og / eller LIVE. Det gør det ligeledes nemmere mod forsikringen, hvis uheldet først er ude, og du ønsker at bevise et indbrud. Derudover gør mange brug af Ip-kameraer, hvis man har husdyr, så man har mulighed for at holde øje med dem, hvis der skulle ske noget. Eller hvis man har børn, som får tidligt fri fra institutionen, og dermed er alene hjemme. Et ip-kamera øger sikkerheden, og skræmmer eventuelle tyve væk, så du kan føle dig tryg både når du er hjemme, og når du ikke er.