Hvis du gerne vil opleve noget helt særligt i din ferie, så er det oplagt at tage et cruise i Middelhavet. Her bliver du budt på nogle af Europas mest fantastiske destinationer, såvel som en sjov oplevelse på et krydstogtskib. Du kan både tage af sted alene, med familien eller med vennerne, og der vil altid være noget, som passer til alles smag. Middelhavet byder på mange spændende destinationer, så der er rig mulighed for at opleve en masse forskelligt, når du er afsted.

Spar penge ved at tage et krydstogt i Middelhavet

Hvis du gerne vil på krydstogt, kan du spare penge ved at tage et i Middelhavet frem for en destination længere væk. Danmark ligger nemlig ikke særlig langt væk fra Middelhavet, hvilket betyder, at du kan få billige flybilletter til din startdestination. Skal du længere væk såsom for eksempel Caribien, der også er en populær krydstogt destination, så kommer du til at bruge rigtig mange penge på flybilletter. Denne udgift sparer du rigtig meget på ved at tage til Middelhavet, hvor du også kan opleve lækre hvide sandstrande, som dem der findes i Caribien.

3 krydstogt ruter du kan tage i Middelhavet

Middelhavet grænser op til en stor del af det sydlige Europa, hvilket giver dig mulighed for at tage mange spændende ruter. Her er der tre destinationer ved Middelhavet, hvor du kan få et fantastisk krydstogt.

  1. Grækenland: Grækenland er en perfekte destination til et krydstogt. Landet byder på enormt mange smukke øer, som du let kan udforske, når du bruger skib som transport. Desuden kan du også besøge byer som Athen, der byder på fantastisk historie og kultur.
  2. Det Vestlige Middelhav: Det vestlige Middelhav omfatter hovedsageligt Frankrig, Spanien og Italien. Alle disse lande byder på både smuk natur og kultur. Du kan starte i Spanien og så ellers tage ruten videre forbi både Frankrig og Italien.
  3. Tyrkiet: Hvis du gerne vil prøve en krydstogtrute, som er en smule anderledes, så er området omkring Tyrkiet en fantastisk mulighed. Det er ikke normalt en destination, de fleste forbinder med et krydstogt, men du kan opleve nogle helt fantastiske kystbyer ved Middelhavet i Tyrkiet. Det er oplagt, hvis du gerne vil have en afslappende ferie med dejlig varmt vejr og interessant kultur.