Hvis du vil stille dig selv i en bedre situation til næste jobsamtale, bør du overveje at tage en certificering i Microsoft Azure. Flere og flere virksomheder er på udkig efter ansatte, som kan finde ud af cloud-teknologi, men ofte har de svært ved at finde dem.

Mange ansatte har en tendens til først at lede efter gode kurser, når de har mistet deres job, men vi vil anbefale, at du altid forbedrer dine egenskaber.

Skriv det på LinkedIn

Når du har taget et kursus i Azure, bør du skrive det på din LinkedIn profil. Mange tror fejlagtigt, at deres CV kun er noget, som man sender ud, når man skal have et nyt job og gerne vil kaldes til jobsamtale.

Men du bør altid opdatere din LinkedIn, for det gør det langt lettere at få et job. Lønmodtagere med en aktiv LinkedIn profil er ofte arbejdsløse i kortere tid, fordi omverden har lagt mærke til dem.

Hvad lærer du på et Azure kursus?

Der er mange forskellige Azure kurser, du kan vælge mellem, så det kommer an på, hvad du gerne vil vide mere om.

Generelt lærer du, hvordan du kan benytte Microsoft Azure inden for forskellige områder. I dag er der ingen grænser for, hvad man kan rykke over på en cloud-teknologi. Det er også grunden til, at du er mere tilbøjelig til at få et job, hvis du kan finde ud af Microsoft Azure. For mange virksomheder ved godt, at de skal over på en cloud-løsning, men de har ikke altid overskuddet til at komme i gang med det.

Hvis du sidder til en jobsamtale med et helt andet område og de også kan høre, at du ved noget om cloud-teknologi, så er det klart, at du øger dine chancer for et job gevaldigt. De fleste virksomheder er altid på udkig efter ansatte, som kan styrke deres virksomhed. Især inden for områder som de slet ikke havde tænkt på.

Derfor er det vigtigt, at du selv kommer med unik viden. F.eks. et Azure kursus.