jagt

Er du en garvet jæger, eller er du ny inden for denne jagtverden? Lige meget hvad vil du med denne artikel blive klogere på, hvad der er essentielt, og hvad det kræver at være jæger. Udover at jagtvåbnet selvfølgelig er et vigtigt element ved at gå på jagt, så er selve jagttøjet tilnærmelsesvis lige så vigtigt – du kan ikke gå på jagt uden at have det rigtige jagttøj. Påklædningen er altså en vigtig del af at gå på jagt. Om du går på jagt på en enkelt årstid eller flere årstider, så varierer den anbefalede påklædning. Pamhule Jagt, som har en online webshop, og som er placeret i Pamhule nær Haderslev har et stort udvalg af jagttøj. Her finder du er bredt sortiment bestående af blandt andet, jagtskjorter, jagttrøjer, handsker, jagtjakker og jagtbukser. De tilbyder ligeledes markedets bedste og mest anerkendte kvalitetsmærker, som Härkila, Seeland og Northern Hunting. Derudover består sortimentet af jagttøjtil både mænd, kvinder og børn, så der er noget til alle køn og aldre. 

Hvilket jagttøj er det mest ideelle?

Som jæger ved du formodentlig, hvilken glæde det er at iføre sig sit jagttøj. Det at du ifører dig det tøj, som du bruger mange timer i, når du er på jagt i naturen, og som sørger for at holde dig tør og varm. Valget af tøj varierer i forhold til hvilken sæson det er, og hvor høje temperaturene er, så du skal blot tage stilling til om solen skinner, eller om det regner eller sner. Så er det vinter, så har du brug for en varm jagtjakke samt jagtbukser, som er af et slidstærkt materiale samt modstandsdygtige over for det barske vintervejr. Her vil du ofte iføre dig en varm sweater under jakken samt hue, vanter og varme sokker. Om sommeren kan du typisk nøjes med en jagtskjorte eller en tynd jakke. Med det rigtige jagttøj kan du bevæge dig frit igennem terrænet. Derudover er det essentielt at udvælge jagttøj, som er i camouflage. Selvom mange dyr er farveblinde, så bemærke de selv den mindste bevægelse samt farvekontraster. Så med camouflagetøj har du en bedre mulighed for at gå i et med naturen og langsomt snige dig ind på dit bytte. 

Undersøg markedet og gør dig nogle tanker om dine behov og ønsker for jagttøj – besøger du Pamhule Jagt, så vil du med garanti have gode muligheder for at finde netop det, du drømmer om til at skyde din jagtsæson i gang.