Cargo pants er en af mine favorit beklædningsgenstande. De er super behagelige at have på og de passer godt i størrelserne. Jeg har fornylig købt nogle nye cargo pants fra Molecule, da de andre alligevel havde en del år på bagen, men ellers har holdt meget tilfredsstillende. Jeg går med dem fordi jeg synes de er super fede og udstråler en rustik og rå stil. De er også praktiske og fine til at holde varme i vinterhalvåret og ej heller for varme om sommeren da de er så løse. Jeg har dem gerne på sammen med en stor hættetrøje eller t-shirt. Jeg kan godt lide det der lidt baggy hiphop-agtige udtryk og selvfølgelig men en kasket på hovedet.

camo bukser

Camorflagebukser og sandfarvede

Jeg har købt to par cargo pants og opgraderet garderoben på den måde. Det ene par er et par camouflagebukser og det andet er sandfarvede. Jeg er vild med at gå i camouflagetøj for tiden og synes det er super fedt og stilet. Det er også ret populært i min omgangskreds så på den måde bliver jeg også bekræftet i at det er fedt. Vi er nogle stykker der alle sammen går i cargo pants og det er bare det eneste der virker.

Jeg bruger mine cargo pants til det mest og de fleste lejligheder. Det er både på arbejdet og når jeg er derhjemme. Det er også perfekt at tage på stadion og være sammen med gutterne i cargo pants så man kan stå og hoppe og juble når der bliver scoret mål. Det var en helt igennem god oplevelse at handle i Molecules webshop. Det er en godt website der er nemt at finde rundt på og det er godt der er en størrelsesguide så man kan være de rigtige størrelser til det forskellige tøj. Der er ydermere gode beskrivelser på produkterne, så man er godt informeret om hvad man får og hvad man kan forvente til produkterne kommer. Der skal lyde store og rosende ord og de bedste anbefalinger til Molecule og deres cargopants. Det er god kvalitet og en god webshop.