Tandlæge der arbejder

Jeg stod forleden overfor at skulle skifte tandlæge. Jeg var blev træt af min gamle tandlæge og synes ikke behandlingen og betjeningen var god nok. Jeg ville finde en ny tandlæge i København. Jeg søgte en del rundt på nettet og lagde mærke til PLUS1 Tandlægeklinik. De havde gode anmeldelser og det så professionelt og tilforladeligt ud. Det tiltaler mig at de har 4 klinikker i København. Det tiltaler mig for at så kan jeg komme til tandlæge i København, lige når det passer mig. Det kan være hvis jeg har været til møde sidst på dagen så ligger der en tandlæge tæt på når der er 4 tandlægeklinikker i København under PLUS1 Tandlægeklinik.

Første besøg på klinikken

Jeg var til mit første besøg på klinikken til almindelig tandrens og polering. Jeg har normalt ikke så glad for at gå til tandlæge men der var en god stemning på klinikken og tandlægen i København gjorde det til en behagelig oplevelse. Jeg har altid gået til Tandlæge hvert halve år og vil også fortsætte med det. Nu må vi se hvor det passer mig at gå hen næste gang, altså hvilken klinik. Jeg ved bare at det bliver en tandlæge i København. Det var ikke noget galt med mine tænder, så vi aftale bare at jeg fik en melding om 6 måneder igen om at jeg skulle bestille en tid. På den måde kan jeg selv bestemme hvornår det skal være og passe det ind så det ikke karambolerer med noget andet.

Jeg har ofte møder rundt omkring i byen, så det passer godt hvis jeg kan tage til tandlæge i københavn, en dag på ej hjem fra arbejde eller efter det sidste møde på en dag. Tandlægen i København PLUS1 Tandlægeklinik passer mig rigtig godt og jeg har kun de bedste anbefalinger. Der bliver taget godt hånd om mig og jeg føler mig velkommen på klinikken. Tandlægen i København PLUS1 Tandlægeklinik er meget imødekommende og gode til at få mig til at slappe af ved at fortælle hvad de laver og være forstående for min lille tandlægeskræk.