Restaurant Ørestad

Der findes ikke noget lækrere, end at gå på restaurant og prøve en masse lækre tapasanretninger. Tapas er normalt noget, du finder i det spanske og det består gerne af små retter mad, som de ofte deler ved hele bordet i Spanien. 

Det er en meget anderledes og mere hyggelig måde at spise på, end hvad vi er vant til i Danmark og derfor er det skønt, at der findes tapas restauranter her i landet, så vi kan prøve den spanske tapas og udvide vores horisont. 

Hvis du leder efter lækker tapas på Amager, så kan vi anbefale en god restaurant i Ørestaden – et af de fedeste områder på Amager – hvor du kan få lækker tapas, som du kan dele med hele bordet eller nyde for dig selv.

Der er tale om Restaurant Rambla, der er en restaurant i Ørestad, der serverer noget fantastisk tapas og virkelig gode drinks.

Noget til enhver smag

Det fedeste ved tapas er, at du får mulighed for at prøve en masse nye og anderledes retter af, som du muligvis ikke ville have bestilt på en anden restaurant. 

Samtidig er der også retter til enhver smag og hvis du ikke er til tapas, så er der også en anden mulighed på restauranten i Ørestad: du kan nemlig også bestille helt almindelige retter. 

Vi vil dog alligevel slå et slag for den lækre tapas, som du finder på Restaurant Rambla – for der er en god blanding af nogle virkelig spændende retter, som du vil nyde at prøve. 

God restaurant i Ørestad

Ørestad er et område på Amager, der er på vej op og hvor det bliver mere og mere populært at flytte hen. Det betyder også, at der konstant kommer nye caféer og restaurant i Ørestad, som du bør tjekke ud. 

Det er super nemt at komme til Ørestad, da metroen kører lige dertil. Det er også nemt at cykle til Ørestad, hvis du ikke bor derude, så der er absolut ingen undskyldning for ikke at opleve Ørestad.