Skal der serveres øl for dine gæster til dit næste arrangement? Så bør du overveje at servere tjekkisk øl for dem. Tjekkisk øl har en fantastisk smag, som er med til at skabe en skøn smagsoplevelse for dine gæster.

Ønsker du fadøl til dit næste arrangement?

Hvis du ønsker at købe tjekkisk øl til din næste fest, så kan du hos Platan ØL finde et bredt udvalg af tjekkiske øl til gode priser. Der findes forskellige varianter af tjekkisk øl, som hver har sin egen unikke smag og duft. For eksempel kan du købe en af disse tjekkiske fadøl til dit næste arrangement:

  • Platan pilsner, der er en karakteristisk, tjekkisk pilsnerøl.
  • Démon special, som er en semimørk øl. Denne øl har mere karakter, malt og alkohol, og nydes derfor typisk af folk, der sætter pris på en god mørk øl.
  • Flying Cloud IPA er en øl, der har en duft af blomster, frugt og rosiner. Humlearomaen har nuancer af citrus og mandarin, og da denne øl er i den lettere ende, kan langt de fleste være med på den.

Forkæl dine gæster med tjekkisk øl

Hos Platan Øl forhandles tjekkisk fadøl til billige penge. Med den dejlige smag bør tjekkisk øl naturligvis være at finde til dit næste arrangement. Det vil helt sikkert glæde dine gæster, hvis der er noget godt til ganen. Vælger du tjekkisk øl til din fest, så er du også med til at udvide deres horisont hvad angår øl, da de fleste som regel drikker Carlsberg eller Tuborg, når det kommer til fadøl. Hvem ved – måske får dine gæster øjnene op for en helt ny verden af tjekkisk øl! Ønsker du at gøre festen lidt federe? Så kan du også vælge at investere i et fadølsanlæg. Så har du altid mulighed for at servere kolde fadøl til dine gæster, når du holder en begivenhed. Øl smager bare bedre, når det er tappet direkte fra hanen. Platan Øl forhandler forskellige typer fadølsanlæg i forskellige prisklasser, så der er garanteret en løsning, der passer til dit næste arrangement.