Sebra seng

Sebra Interiør er dansk design, og tilbyder både tekstiler, legetøj, møbler og accessoires til børn og børneværelset. Alle produkterne produceres i høj kvalitet. Virksomheden har eksisteret i mere end 10 år, og blev grundlagt af Mia Dela, som dengang var designer. Drømmen om at gå selvstændig med egen virksomhed opstod da Mia i 2002 blev gravid med sønnen Gustav. Her startede overvejelserne, skitserne og indretningen af børneværelset. Problemet opstod dog hurtigt, da Mia ikke fandt noget børneinteriør på markedet, som stil-, kvalitets- eller designmæssigt faldt i god jord. Herefter opstod Sebra som brand indenfor børneinteriør. Sebras’ produkter er kendt for at være i et moderne, klassisk design, hvor nytænkende farvevalg indgår. Gamle håndværksformer såsom hækling og strik er ligeledes materialer, som er typiske for Sebras’ produkter.

Sebra sengen, som går under navnet Juno havde i 2017 sit 75 års jubilæum. I den anledning lancerede Sebra, som ophavsretslig indehaver af den beskyttede designklassiker, sengen i en bøgetræsudgave, som en hyldest til den originale Juno seng. Dette skete blandt andet i forbindelse med, at Juno sengen skulle opfylde de europæiske sikkerheds standarder for børnesenge. Viggo Einfeldt, som var manden bag Juno sengen, bliver med bøgetræsudgaven hyldet for det ikoniske design. De første 200 Wooden Edition Sebra senge blev derfor solgt med en jubilæumsindgravering. 

Ud over Wooden Edition Sebra sengen, findes der andre i samme model. Sebra sengen er populær, da den er kendt for at være sengen, der vokser med barnet. Det vil sige, at barnet kan benytte sengen fra spæd og mange år frem. Det er muligt, da sengen er udstyret med en justerbar bund, så du kan hæve/sænke bunden ud fra behov og størrelse af barnet. Desuden er den kendt for at gå i arv fra generation til generation, da den er tidløs, klassisk og i suveræn håndværksmæssig kvalitet. Sengen findes i klassiske stilrene farver, såsom ”Forest Lake Blue”, ”Classic White” og ”Birchbark Beige”. Træmaterialet er udvalgt for at beskytte barnets sundhed, og derfor er giftfri og miljøvenlig træmaling benyttet. For at gøre sengen endnu mere sikker og behagelig, kan du tilkøbe en sengerand fra Sebra. De findes ligeledes i forskellige farver og tykkelser. Med de forskellige muligheder, kan du udvælge den, der passer til din indretning og stil i børneværelset.

Ønsker du at vide endnu mere om produkterne og specifikationerne, så klik ind på Sebras’ hjemmeside, og se det store udvalg af kvalitetsinteriør til børneværelset. Her finder du ligeledes baby care, belysning og dit barns nye yndlingsbamse.