Hvis det er første gang, at du skal købe en sofa, så kan det godt være lidt forvirrende. Der findes nemlig mange forskellige typer sofaer, herunder en sovesofa, en modulsofa, hjørnesofa, u sofa, en sovesofa med chaiselong og mange flere. I det følgende vil vi gennemgå nogle af fordelene og ulemperne ved de forskellige sofaer, så du kan vælge den, som passer perfekt til dit hjem og dine behov. 

Modulsofa

Design din egen modulsofa! Det er faktisk muligt med en modulsofa, fordi den består af forskellige dele, der kan sammensættes til den perfekte sofa. Du kan selv vælge sofaens størrelse. Derudover kan du tilføje dele, som eksempelvis en chaiselong, opbevaringsrum eller armlæn. Du vælger også selv hvilken farve og hvilket betræk sofaen skal have. En modulsofa er din helt egen skræddersyet sofa! 

Sovesofa med chaiselong

En af de mest praktiske sofaer, som du kan købe er en sovesofa med chaiselong. Denne sofa er smart, fordi den både kan bruges som sofa og seng. Derudover har den også en chaiselong, så du kan strække benene helt ud på sofaen. Hvis du mangler et gæsteværelse, så kan dette være en nem måde at kunne tilbyde, at gæster kan overnatte. 

U sofa

Hvis du har god plads, så er du en af de heldige, der har plads til en u sofa. Denne model er en stor sofa, der er formet som et u. Derfor er der plads til rigtig mange mennesker på sofaen. Det hyggelige ved en u sofa er også, at man har mulighed for at sidde overfor hinanden. Derudover kan du købe elementer med opbevaringsplads, så sofaen bliver multifunktionel.  

Sofa efter mål 

Hvis du ikke kan finde en sofa, der passer perfekt til dit hjem, så er det også muligt at få skræddersyet en sofa. Du kan få lavet en sofa efter mål, så den har den perfekte størrelse, i forhold til, hvor den skal stå.