E-cigaret

Du har sikkert lagt mærke til, hvis du ikke selv er en af dem, at rigtig mange ryger e-cigaretter. E-cigaretter kan være en fremragende måde at stoppe med at ryge, så de fleste er sikkert folk, der prøver at være bedre ved sin krop og droppe tobaksrøgen. Der er jo ikke nogen tvivl om, at tobaksrygning er yderst skadeligt for helbredet, og mange rygere kan mærke de sundhedsmæssige risici og vil gerne stoppe. Men at stoppe med at ryge er lettere sagt end gjort, både når det kommer til vanen der er i at ryge, og når det kommer til at gøre bugt med sin afhængig af nikotinen i tobak. E-cigaretter er altså yderst effektive, når det kommer til rygestop, og det er blandt andet muligt at købe din e-cigaret hos Esug.

Hvad gør e-cigaretter til en fordel især ved rygestop?

E-cigaretter er kort sagt rygning uden alle de kræftfremkaldende stoffer og kemikalier, der er i tobak ved rygning af almindelige cigaretter. E-cigaretter producerer damp som er uskadeligt for dig og dit helbred. Du slipper altså blandt andet for:

  • Lugten af tobaksrøg 
  • Misfarvninger af tænder og fingre

De to ting er især de to største hager ved tobaksrygning. Når det kommer til rygestop, kan du købe e-cigaretter både med og uden nikotin. Hvis du vælger med nikotin, så kan du selv bestemme styrken. Desuden kan du få e-væske, altså væsken der skal tilsættes e-cigaretten for at dampen produceres, i mange forskellige smagsvarianter. Dette giver en behagelig smag i munden og i lokalet eller for dine omgivelser. Det er også værd at nævne at steder, hvor rygning normalt ikke er tilladt, kan e-cigaretter være en undtagelse, da damp trods alt overhovedet ikke er det samme som tobaksrøg.

En e-cigarets opbygning

Et batteri, en atomizer, et filter/mundtykke og e-væske (som nævnt tidligere) er komponenterne i en e-cigaret. Batteriet kræver selvfølgelig opladning, og den medfølger ved køb af e-cigaretten. E-cigaretter er altså ikke bare en trend men en helt fantastisk måde at begrænse eller helt stoppe med at ryge på.