Tøjstativ

Du er lige flyttet, og alting er pakket ned i kasser. Det kan være en utroligt belastning at flytte, da man skal holde overblikket over alle sine ting. Nogle folk venter lidt ekstra med at pakke de sidste ting ud, mens andre får stress af at se de indpakkede ting. Når man er kommet godt i gang med at pakke ud, så ender det med at der altid mangler noget, og det er altid en af de mindre ting såsom et tøjstativ. Det kan være så irriterende at stå tilbage og mangle en af disse så ubetydelige men stadig helt vildt vigtige ting. Heldigvis er det ikke noget du skal kigge langt efter, da de hos ManneQ.com har de et godt tøjstativ til ethvert værelse.  

Hvis du er i gang med at åbne en tøjbutik, så kan det kræve en del arbejde. Som det første skal man have en lokation til selve butikken. Derudover skal man sørge for at vide, hvilken målgruppe man gerne vil ramme. Udover det så skal man også bruge inventar i form af et tøjstativ. Du skal finde ud af hvilke der helt præcist ville passe ind i netop din butik, og der er utallige valgmuligheder når det kommer til at vælge et tøjstativ. 

De forskellige tøjstativer

Hos ManneQ finder du altid billige tøjstativer, med en masse forskellige modeller: 

  • Tøjstativ i vandrør: Et tøjstativ i denne kategori er ret billigt da der er blevet brugt vandrør til at producerer dem. Dog kan du også finde mange andre moderne tøjstativer fremstillet i materialer som sorte vandrør, børstet stål, aluminium, krom og en masse andre materialer.
  • Tøjstativ på hjul: Et tøjstativ i denne kategori kan ligne meget de andre i kategorien før. Den eneste forskel på et stativ her er, at der er hjul på dem. Det gør den utroligt portable og du kan skubbe dem rundt i butikken som du har lyst til. Det gør det utrolig let at flytte rundt på ting, og man skal ikke tænke på hele tiden at flytte ting fra et tøjstativ til et andet.
  • Tøjstativer med dobbelte overliggere: Tøjstativerne i denne kategori har dobbelte overliggere, og der de er derfor dobbelt så smarte, da der kan hænge meget mere tøj end på de dem i de tidligere kategorier. Men et tøjstativ med meget tøj kan også gå hen og blive ret tungt, så det handler om at finde den rette balance.

Det er alle de modeller af tøjstativer som der bliver solgt hos ManneQ, så tag et smut forbi deres side, hvis du ikke vil have bøvl med tøjet.