Pilleæske

I løbet af en dag bevæger vi os en masse hvor vi også kan blive udsat for en hel del. Det betyder at kroppen skal have en måde at forsvare sig selv på, og samtidigt forebygge mod fremtidige ting som kroppen kunne blive angrebet af. En måde at gøre dette på er, ved at indtage dine daglige vitaminer og mineraler vha. af de små og utrolig næringsrige vitaminpiller. Der bliver lavet hundredvis af vitaminpiller som hver især bliver brugt mod forskellige problemer. Nogle vitaminpiller har forskellige doseringsbehov, som betyder at du måske skal have flere på en dag. Det kan hurtigt blive lidt af en udfordring hvis du ikke har en pilleæske, som betyder at du ellers skal have den hele beholderen af piller med, som kommer om mod de hundrede styks. 

Korrekt dosering i en pilleæske

Du kan få en pilleæske i mange forskellige former og farver. Formålet med en pilleæske er, at gøre dosering af dine piller meget lettere og mere overskuelig. En pilleæske kommer med flere forskellige rum, hvor du ud fra antallet af rum, kan vælge din måde at dosere din piller på i din pilleæske. Hvis du ikke har så mange piller at tage, og det bare er et par enkelt, så kan du få en lille pilleæske, der har en størrelse du kan få til at passe alle steder. Du kan også få en pilleæske som har samme antal rum, som der er dage i ugen, hvilket gør det helt vildt enkelt for dig som har nogen piller der skal tages hver dag. Hvis du er typen der skal have flere piller om dagen, og derfor har brug for nogle ekstra store rum, så kan du også få det lige her hos Seniorshoppen.  

Hos Seniorshoppen er det ikke kun pilleæsker som du kan anskaffe dig, men du kan også få en masse andre praktiske ting når det kommer til indtagelse eller deling af piller. Her kan du på få alt fra en tabletdeler, som hygiejnisk deler dine tablet over på midten, til en alarm som via en given lyd, vil gøre dig opmærksom på at du skal tage din pille.