Vil du gerne have en helt ny have, eller trænger din gamle bare til en kærlig hånd og nogle kreative forbedringer? Uanset om du ønsker dig en helt ny have eller bare gerne vil shine din gamle lidt op, kan det være en rigtig god ide at rådføre sig med en professionel havearkitekt. En dygtig og erfaring havearkitekt kan ikke kun se nye muligheder og potentialer, men også hjælpe dig med at føre havedrømmen ud i livet. Det kan nemlig virke som et uoverskueligt projekt, hvis du ikke ligefrem er den person, der har de grønneste fingre eller ikke har så meget tid at lægge i projektet.

Plante der gror

Få en sammenhængende have

Det er lige meget, om du skal have hjælp til haven helt fra bunden af, eller om du har prøvet at plante lidt rundt omkring og selv lave forbedringer i haven uden helt at komme i mål, for med den rette havearkitekt, kan du få drømmehaven. Du vil opleve at få en have, der hænger smukt sammen som en helhed, og som viser, din og din families personlighed til alle dem, der befinder sig i den. Det gælder lige fra beplantning til unikke stisystemer i haven eller den indkørsel eller terrasse, du altid har ønsket dig. Med en havearkitekt kan du få dine ønsker og behov til den vigtige have realiseret, så du fremover kan nyde at se ud på den fra huset eller slappe af i den om sommeren.

Arbejd sammen med din havearkitekt

En havearkitekt arbejder tæt sammen med dig, så du føler, at dine drømme bliver hørt. Sammen kan I derfor finde de løsninger, der passer bedst til dig. På den måde er du sikker på, at du kommer til at føle dig hjemme og godt tilpas i din egen have. For at give dig et billede af, hvordan haven vil komme til at se ud, kan du få lavet både en:

  • Plan for haven udført simpelt i hånden
  • Forkromet version tegnet på computeren og ud fra de rigtige mål
  • 3D-visualisering, hvis der er nok oplysninger og billeder til det