Håndsprit kan bruges hurtigt og enkelt og mange gange dagligt. På https://haandspritdispensere.dk/ findes et bredt udvalg af forskellige dispensere, standere og tilbehør. Ved at anskaffe sig en håndspritdispenser gøres det lettere for kunder, besøgende og klienter at huske at spritte af, når man går ind og ud ad døren og i løbet af dagen. En dispenser kan passe ind i både butikker, på arbejdspladser eller på uddannelsesinstitutioner.

En person vasker hænder

Standere og dispensere

Der findes utallige håndspritdispensere og omfatter blandt andet håndspritdispensere fra König og Meyer, der forhandler dispensere i hele verden og er kendt for deres gode kvalitet. Det er tiltrængt, når dispenseren benyttes mange gange dagligt, som det må forventes. Et udvalg af dispensere er blandt andet:

  • Model 80310. Denne model er 1020 mm høj og har flaskeholderdimensioner på 102 mm x 65 mm til 102 mm. Dispenseren har drypbakke.
  • Model 80328, der har en højde på 820 mm. Denne er produceret i stål og hvid plast, og der medfølger en beholder på 500 ml til håndsprit.
  • Model 80350 er en søjlestander i sort stål. Den er kompatibel med håndspritflasker på 350/500 ml og 1000 ml. Der medfølger ikke spritflaske.

Tilbehør til en bedre oplevelse

Vil man gerne sørge for, at hygiejnen er helt i top, kan man montere en bakke på søjlen, hvori der kan lægge desinficeringsservietter. Dette er for eksempel optimalt i et supermarked, hvor der på den måde både er sprit til hænderne og servietter, der kan spritte håndtaget på en indkøbsvogn af.

Der kan også købes håndspritdispensere, der kan monteres direkte på mikrofonstativer. Mange skoler har en del stativer stående i musiklokalet, så på den måde kan man nøjes med at investere i en dispenser – så har man hele pakken. Når man køber håndsprit, er det en god idé at kigge på ethanolindholdet. Jo højere procent der er, jo flere bakterier vil det kunne dræbe, og jo hurtigere vil det trænge ind i huden. Det er en rigtig god idé at have en spritdispenser i tider med influenza og forkølelse i luften, så man for så vidt muligt kan undgå sygdom.