En rød Ferrari

Tænk at eje en Ferrari! I hvert fald bare for en stund. Det er nemlig en mulighed med Ferrari leasing. Her kan du få oplevelsen ved at eje en Ferrari i nogle år uden at skulle betale noget nær det samme svimlende beløb, som det ville koste at købe en Ferrari. Men leasing af Ferrari er ikke bare noget, man kaster sig ud i efter en spontan drøm om luksus. Læs med her, hvor vi har samlet en kort guide, så du kan blive mere klar over, hvad Ferrari leasing indebærer.

Det skal du betale

At købe en Ferrari selv er meget dyrt – og derfor vil det også koste en stor sum penge at lease en. Ofte vil det være den månedlige udbetaling, som fremgår tydeligst på leasingsider, men det betyder ikke, at det er det eneste, du skal betale. Der er nemlig også et stort engangsbeløb – og ofte også et depositum – ved starten af leasingperioden. Så tag lige et ekstra kig på udgifterne, inden du beslutter dig.

Den månedlige udbetaling afhænger af bilen, dens stand og alder og dens registreringsafgift. Derudover så afhænger den af dit kørebehov, som afdækkes når leasingaftalen laves.

Det skal du huske

Derudover er der nogle ting, som du skal være opmærksom på, inden du skriver under på leasingaftalen, og når du kører rundt i din lækre Ferrari. Du skal være opmærksom på:

  • Bindingsperioden. Typisk vil der være en bindingsperiode ved leasing på 11 måneder. Det er altså ikke en hurtig og uforpligtende fornøjelse at lease
  • At kigge kontrakten grundigt igennem både før og under leasingperioden. Der kan være krav, som du skal huske undervejs – f.eks. omkring påkrævede servicetjek -, som kan koste dig dyrt i sidste ende, hvis du glemmer dem.
  • Ikke at overskride det aftalte kørebehov. Kører du flere kilometer med bilen end aftalt, så kan det give en dyr efterregning

Leasing Ferrari er derfor ikke ligetil, som mange måske tror. Hvis du godt kunne tænke dig en Ferrari til brylluppet eller til din datters konfirmation, så er det nok ikke leasing, der er den bedste løsning.