underholdning til konfirmation

Jeg har en lillesøster. Og jeg er en god storesøster, der altid gør alt for min lillesøster. Jeg er lidt ligesom en mor for hende til tider. Så derfor ved jeg også, at de der teenage-piger kan være svære at gøre tilfredse.

Elvira skal konfirmeres til maj, og jeg skal stå for denne underholdning til konfirmation. Jeg skal i hvert fald stå for at vælge den rette underholdning til konfirmation. Og jeg kan love dig for, at det har ikke været nemt. Men inden jeg lige fortæller dig, hvordan jeg kom frem til, hvilken underholdning til konfirmation det skulle være, vil jeg lige fortælle dig, hvad det er jeg har valgt. Jeg har valgt Sunny Cagara, og jeg har bestilt hans underholdning til konfirmation lige her: https://www.sunnycagara.dk/underholdning-konfirmation/

Hvilken type underholdning til konfirmation bliver de glade for?

Som sagt, så kan det sgu være svært at gøre de unge teenagere tilfredse. Jeg skal slet ikke spille hellig, for jeg har selv været der engang, men jeg kan godt forestille mig, hvordan det må være at være min mor. Pyha.

Jeg elsker min søster overalt på jorden, og hun elsker og værdsætter i den grad også mig. Men jeg ved også, at hun vil stille enormt høje krav til mig, når det kommer til denne underholdning til konfirmation. Derfor er det min mission nr. 1 at finde den helt perfekte underholdning til konfirmation, som hun vil blive glad for.

Jeg har været hele Danmarks repetoire af underholdning til konfirmation igennem. Bands, komikere, jukeboxes, selfieboxes…. Alt muligt. Alt muligt kedeligt hejs, der kun er sjovt de første 2 minutter. For vi kan lige så godt være ærlige, de komikere, der kan leve af at være komikere, har ikke tid til at optræde som underholdning til konfirmation for en helt almindelig skøn pige som min søster.

Så da jeg fandt, Sunny Cagara, blev jeg helt lettet. Sunny Cagara er den bedste løsning på underholdning til konfirmation, jeg overhovedet har kunnet finde. Han er ikke bare en dygtig og professionel tryllekunstner – han er også komiker, underholder, foredragsholder og meget andet. Han er altså ikke bare for børn. Og dét vil være min søsters krav nr. 1.

Jeg har gået alle søsterens krav igennem, og Sunny Cagara lever op til dem alle sammen. Jeg er altså slet ikke i tvivl om, at jeg har fundet den allerbedste løsning på underholdning til konfirmation. min søster vil elske det, og det vil alle de 70 andre gæster uden tvivl også. Nu vil jeg ikke prale… Men jeg er ret stolt af mig selv og mine evner som storesøster.