Sandkasse

Findes der noget mere dejligt end sand mellem tæerne, når solen skinner? Nej, tænker du formentlig, men det er bare ikke altid en mulighed at være på stranden, hvor der er uanede mængder sand. I stedet kan du nyde haven og dit barns nye sandkasse, hvor du får nogenlunde samme fornøjelse. For dit barn er der nok ikke den store forskel, for der drejer det sig mest om at være i hyggelige, trygge omgivelser, hvor mor og far er glade. Børn er nemlig helt naturligt tiltrukket af sand. Det er spændende og anderledes, og derfor drages børn af sandet. Dette er uanset om det er på stranden eller i sandkassen – ligesom du selv nyder sandet mellem tæerne – så gør dit barn det også. Sandkassen har i mange år været blandt favoritterne af legeredskaber, hvor børn har mulighed for at udfolde deres kreative evner og sanser. Der skal normalt ikke så meget til at glæde de små mennesker, og derfor er en sandkasse et oplagt valg for de fleste. Sandet er i sig selv leg nok, men med spande, forme og andre redskaber, kan de forvandle disse til kager og slotte. Mange børn inviterer ligeledes mor eller far til teselskab, hvor de fylder sand i små plastikkrus og sand på små plastiktallerkener – dette er både hyggeligt for børn og voksne. 

Går du nu og drømmer om en ny sandkasse til haven, så tilbyder Ude-leg.dk Danmarks største udvalg af sandkasser i træ. En sandkasse er perfekt til at give nogle gode stunder, grin og en masse leg i haven for små såvel som større børn. Her kan de udfolde sig kreativt, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. De mange timers underholdning og leg bruges på at bygge konstruktioner, sandslotte med mere. Mens dine børn er beskæftiget og dybt koncentrerede, så kan du nyde det gode vejr i solen, læse en bog, eller ordne haven, uden at bekymre dig om dem og deres foretagende. 

Udvalget hos Ude-leg sætter ingen grænser, og opfylder selv de skøreste fantasier. Om du ønsker en sandkasse i træ eller i plast, med eller uden låg, firkantet eller rund så findes det på denne hjemmeside. Ligeledes findes sandkasserne formet som figurer, som ungerne straks vil genkende, og derfor finde sjove og interessante. Her er blandt andet en charmerende krabbe sandkasse eller en frø sandkasse. Begge er produceret i holdbart plast, som er modstandsdygtigt overfor det vejr, vi i store dele af tiden oplever i Danmark. Derudover er der et tilhørende låg, som hjælper med at holde blade, snavs og uvelkomne katte besøg væk fra sandet.

En af de mest populære sandkasser er fra mærket Exit. Den er stor og rummelig, så der er plads til dine børn samt venner, eller så du selv kan blive inddraget i legen. Derudover har den en multifunktionel tildækning, som vil sige, at låget fungerer som bænk, når den er åben. Dermed kan man blandt andet slippe for at sidde med numsen i sandet. Denne sandkasse er af bæredygtigt FSC certificeret cedertræ, og er modstandsdygtigt overfor vejrpåvirkninger og råd. Træet er behandlet med ikke skadelige kemikalier og trykimprægneret, så det ikke splinter. Dermed behøver du ikke bekymre dig om dit barn og dets helbred.

Så ønsker du at udskifte den gamle sandkasse eller vil du blot forkæle dine børn med en sandkasse i haven, så tag et kig på det store udvalg, som ude-leg tilbyder. Her er noget til enhver smag.