osteopati

Med gener i kroppen, så kan det være svært at have en helt normal funktionel hverdag. Om skaderne er betydningsfulde eller mindre skader, så kan det stadig være helt vildt irriterende at rende rundt med, om du sidder på et kontor eller du er tømrer. Uafhængigt af din profession, så mener jeg, at man burde passe mere på sig selv end hvad de fleste af os danskere allerede gør i dag. Det kan du gøre med en masse forskellige behandlinger, både er gammeldags samt nye behandlinger. De fleste behandlinger mod smerter eller gener indeholder for det meste noget massage af en art. Her kan helt normalt massage være en god idé, men hvis du går efter at have din fulde led- samt muskelfunktion så er det Månssons Osteopati behandling som du skal have. 

Osteopati kan kun bruges hvis man har problemer i ens og genere i ens krop. Hele måden man udøver osteopati på er meget gammeldags, da alting foregår manuelt uden brug af nogen former for maskiner. Ved den første konsultation hos en osteopati klinik skal der foretaget en grundig undersøgelse af hele din krop. Her tjekker man om alting er som det skal være. Dette indebærer organsystemet, nervesystemer, bevægelse i led samt musklerne. Efter at denne full body undersøgelse er blevet foretaget, så har man en snak omkring hvordan osteopati kan hjælpe dig, hvilke symptomer man har og hvordan de skal behandles samt hvordan processen vil foregå i den næste konsultation. 

Til en osteopati behandling så bliver der som sagt ikke brugt nogen former for elektriske maskiner, og det er hverken før, midt i eller efter behandlingen, da det hele foregår med de bare næver. Teknikkerne der bliver brugt er manuelle teknikker som indebærer led mobilisering, led manipulation samt stræk og udstrækning. Udover disse, så indebærer osteopati også brugen af kranielle teknikker, hvilket indebærer nogle lette tryk omkring nakken og ryggraden som letter stresset på hjernen. Dette skulle være helt vildt godt på psykiske lidelser og belastninger. Osteopati bygget på medicinsk videnskab i form af de helt traditionelle fag som anatomi, fysiologi, neurologi, embryologi samt sygdomslære. Ved hjælp af viden inden for disse områder, så kan osteopati hjælpe med en masse lidelser, hvor formålet med osteopati er at genskabe mennesket korrekte korrektur i kroppen. Osteopati kaldes derfor også for manuel medicin netop fordi, at en osteopat behandling er helt manuel. 

Indenfor osteopati så er der en række principper, hvor den vigtigste lyder: ”Kroppen er en helhed og skal betragtes og behandles som sådan” – med det sagt, så ville en behandling hos Månsson Osteopati på Frederikberg hjælpe dig, hvis du har problemer i muskler og/eller led.