Football Manager

Football Manager 2019 er den senest producerede udgave af spillet, som i dag spilles over hele verden af millioner af fodboldfans. Med dette spil har du muligheden for at tage kontrol over den klub, du følger, elsker og holder med. Football Manager 2019 er et af verdens mest populære simulationsspil, hvor du tager roret for klubben, og hvor det hele tiden gælder at gøre holdet bedre og større. Football Manager 2019 blev udgivet i slutning af 2018, og bød på en række nye tekniske funktioner, som gjorde spillet endnu mere autentisk og intenst. 

Har du ikke fået købt spillet endnu, så frygt ej, det kan du nemlig nemt og enkelt gøre her – Football Manager 2019 download

Nye funktioner i Football Manager 2019

De forbedrede funktioner i Football Manager 2019 betød, at spillet blev det mest solgte og bedste online simuleringsspil. Her er det især den træning der er i spillet, som havde den største opgradering fra de tidligere udgaver. Opgraderingen omfattede blandt andet tre træningssessioner om dagen, så du som træner kan tilpasse programmet ud for sæsonens behov. Derudover er forsæsonen blev optimeret, og fremgår nu tydeligt og separat i træningskalenderen, så du har bedre muligheder, vilkår og chancer for at opnå succes i den kommende sæson.
Derudover er der i Football Manager 2019 blevet tilføjet den nyeste videoteknologi, som du  ligeledes kender fra de rigtige kampe i fjernsynet. Dette er VAR, Video Assistant Referess, som giver dommeren mulighed for at kommunikere gennem en øresnegl med studiet udenfor banen eller personligt bruge en tv-skærm, som er placeret ved spilleområdet. Med VAR kan dommeren vurdere beslutningen på tæt hånd, om det er frispark, straffespark eller mål ved hjælpe af mållinjeteknologien.
Brugerinterface er ligeledes blevet opgraderet i Football Manger 2019. Som garvet fan er dette en funktion, man altid glæder sig til at opleve, og hurtigt vil mærke forskellen ved. Football Manager 2019 ser både friskere og renere ud, og er nu endnu nemmere at navigere rundt i.
Derudover er den Tyske Bundeslige debuteret i Football Manager 2019 efter mange års ventetid – her er 36 hold fra både Bundesligaen og 2. Bundesliga repræsenteret på licens. Andre relevante forbedringer er taktikmoduler, feedback fra agenten i forhandlinger, managermiljø med mere. 

Er du ny i Football Manager verdenen, så medfølger der en vejledning, som præsenterer dig for spillet og de grundlæggende regler, så du kan blive en manager, der fører sit hold til tops. Med Football Manager 2019 får du det mest livlige simuleringsspil, som indeholder en lang række opdateringer, som giver dig bedre vilkår for at optimere dig og dit potentiale som fodboldmanager.