Porsche der er flexleaset

Flexleasing er efterhånden ikke noget nyt koncept mere. Alligevel er stadig mange der enten ikke ved hvad det er, eller kender fordelene ved det. Langt de fleste tror at alle leasingformer er en og samme ting. Stort set alle ved, at det er muligt at lease en bil, men ikke at der er flere forskellige måder at gøre det på, som f.eks. flexleasing.


Jeg fristes til at sige flexleasing bliver mere og mere populært dag for dag. Det skyldes at flere og flere er begyndt at bruge flexleasing. Det betyder også der kommer flere forhandlere, som tilbyder denne leasingform. Alt i alt er det hele med til at udbrede budskabet. Men fordi flere og flere hører om flexleasing, begynder der også at opstå forvirring omkring, hvornår flexleasing rent faktisk er fordelagtig løsning. Det er sådan at flexleasing er smart fordi du kan spare penge på registreringsafgiften. Og som de fleste ved er en bils registreringsafgift højere jo dyre bilen er. Med andre ord sparer du flere penge med flexleasing jo dyre bilen er. Derfor er det heller ikke en fordelagtig løsning for alle. Det er en leasingform for dem som gerne vil have en ny sportsvogn eller lignende.

Flexleasing audi er en favorit

Fordi du vinder mest ved flexleasing jo højere registreringsafgiften er, er det naturligvis biler i den dyrere ende af skalaen som er oplagte. Audi er en af de foretrukne biler når det kommer til denne leasingform. Det skyldes først og fremmest, at Audi er et bilmærke der er vel set af mange og går ind under kategorien drømmebilen som ikke er urealistisk at få før eller siden. Men flexleasing af Audi giver lige pludselig muligheder for dem, som altid har ønsket sig en Audi, men aldrig får råd.

Hos Specialcars i Brøndby, kan de mærke stor forskel før og efter boomet omkring leasing. Specialcars sælger mange forskellige biler, men Audi er klart det mærke der er i størst vækst. De fortæller at flexleasing af Audi er den klart mest populære løsning i disse dage. Men også Porsche, Mercedes og BMW er alle biler, hvor du højst sandsynligvis kan gøre dig en scoop, hvis du vælger at gøre brug af flexleasing, fremfor at hive den store pengepung frem. Det gør også du har rig mulighed for at skifte din bil ud oftere, da en leasingaftale oftest er på 12 måneder. Det er en anden faktor som tiltaler mange ved denne leasingform.