ryobi_batteri

Folk der har prøvet at flytte eller bare godt kan lide selvstændigt arbejde, ved hvor besværligt det kan ende ud med at være. Det sker tit at man enten løber tør for noget, ender med at mangle noget eller at der er noget der ikke virker. Det er noget af det værste der kan ske, når man står i sådan en flytte situation. Al det flytterod der følger med gør det helt sikkert ikke en spor bedre. Når man dog har klaret det meste og skal begynde at hænge forskellige ting op, så er det heldigt, at de fleste af disse el-apparater man bruger, kører på det samme slags batteri. Et ryobi batterier helt klart noget som du er faldet over, hvis du arbejder som tømrer, eller at du er  en gør-det-selv type, som godt kan lide at bygge tingene selv. 

Et ryobi batteri er universelt og kan bruges til en masse el-apparater der bruges i forbindelse med f.eks. tømrearbejde. Her bliver den brugt en del til skruemaskine, rundsav og en mases andre produkter som jeg ikke skal gøre mig klog på. Et ryobi batteri er utrolig praktisk at have liggende derhjemme, og så er det heller ikke bare et engangsbatteri, som du smider væk efter første brug. Du kan oplade et ryobi batteri og bruge det gang på gang i mange år, indtil at det så ender med at kradse af. Heldigvis går der længe før sådan et ryobi batteri dør ud, så man kan stadig nå en masse med på levetiden af et ryobi batteri. Som alle andre produkter der bliver lavet, så kan et ryobi batteri findes i flere variation. Her skal man vælge nøje, da det ikke er alle batterier som virker til at el værktøj. Det er jo nærmest logisk, at større værktøjer kræver mere kraft. Til disse produkter skal man have et ryobi batteri, som kan udgive flere volt fra sig, end et ryobi batteri skal ”bare” skal bruges til en boremaskine. De kommer i størrelserne 12V, 14V, 18V og 36V til de helt store maskiner. Hvis man er i tvivl om hvilket ryobi batteri man skal bruge, så kan man altid læse specifikationerne til ens el værktøj og hurtigt finde ud af, hvad der passer bedst.

Ryobi er rent faktisk en japansk virksomhed som bygger komponenter til biler, elektronik samt telekommunikationsbranchen. De er med årene også begyndt at sælge printerudstyr, komponenter til el værktøj, og det er sådan at starten på ryobi batteriet blev til. Ryobi blev stiftet tilbage i 1943, hvor produktionen af el værktøj først begyndte i 1968. Siden da har Ryobi været en af de førende udbydere af el værktøj samt ryobi batteri i store dele af verden. Ryobi brandet har dog en helt anden historie i resten af verden. I Nord Amerika, Europa, Australien og New Zealand er Ryobi Tools brandet, ejet af en kinesisk virksomhed ved navn Techtronic Industries. Her bliver største delen af el værktøjet solgt i det store varehus som hedder Home Depot. Her kan du finde nærmest alt hvad du har brug for, inklusiv et ryobi batteri. I det øvrige lande og områder hvor Home Depot ikke opererer, der køber man for det meste værktøjet online.