En mand holder en silhuet af et minihus med fingrene.

Jeg har boet i hjertet af Østerbro i over 10 år. I min herskabelige lejlighed med stuk, smukke udskæringer og bakelithåndtag har jeg nydt tilværelsen siden 2009. Nu er jeg så kommet til den konklusion, at lejligheden er blevet for lille til mig og min kæreste. I en ikke så nær fremtid vil vi gerne have børn – minimum 3 styks – og derfor er vi nødt til at finde os en ny lejlighed med mere plads. Heldigvis kender jeg en yderst kompetent ejendomsmægler fra MMLiving, som har været så ekstrem flink, at kigge efter lejligheder på Amager til os. Oprindelig stammer jeg selv fra Amagerbro, så jeg har nok altid haft en drøm om at flytte tilbage til øen, når jeg blev lidt ældre.

Øresund Parkvej er vores favoritområde   

Det er mange år siden, jeg sidst boede på Amager, så jeg har ikke opholdt mig så meget på den dejlige ø. MMLiving har solgt hver tredje lejlighed i Øresund Strandpark, og de betegnes som Amagers lokale ejendomsmægler. Som ejendomsmægler nær Øresund Parkvej kender de området som deres egen bukselomme. MMLiving er lokal ejendomsmægler nær Øresund Strandvej. Dette er også en af grundene til, at jeg er helt tryg ved at lade MMLiving finde vores kommende drømmelejlighed.

Min kæreste og jeg har gjort det helt tydeligt, at vi helt klart er mest tiltrukket af Amager Strand og området omkring. Men vi vil ikke bruge så mange penge på en lejlighed med udsigt ud over Øresund. I stedet synes vi, at Øresund Parkvej har interessante lejligheder at tilbyde, og så er prisen langt lavere end lejlighederne, som ligger i første parket med havudsigt.  

Et børnevenligt område

Området omkring Øresund Parkvej er yderst attraktivt for familier at slå sig ned. Det skyldes ikke mindst at lejlighederne er indrettet med store flotte værelser, ligesom at der er gode friarealer ude omkring lejlighederne. Indkøbsmulighederne i området er rigtig gode, og med metroen kan man være ved Kongens Nytorv inden for 10 minutter.

Havet ligger også altid i kort gåafstand, og hvis man er til kajakroning, så ligger Sundby Kajakklub lige i nærheden. Med min store passion for friluftsliv og motion, er en lejlighed ved Øresund Parkvej den perfekte destination for min kæreste og jeg. Jeg er helt fortrøstningsfuld ved, at vi nok skal finde en super lækker lejlighed ved Øresund Parkvej. Samtidig er et vennepar også lige flyttet ind i en lejlighed ved Øresund Parkvej, og jeg kender flere af mine gamle barndomsvenner, som bor i området.