dukke

Jeg synes at mine 2 små piger skulle forkæles her forleden og jeg valgte at give dem en ASI dukke hver. De er 4 og 6 og derfor lige i dukkealderen. De blev ellevilde da jeg gav dem dukkerne, man kan sige de faldt på et tørt sted. De elsker dukkerne og det er det eneste de vil lege med for tiden. De er ikke til at lokke ud til aftensmad i øjeblikket – men det er jo kun godt at de er galde for Asi dukkerne. Find selv Asi dukker her: https://loukrudt.dk/asi/

Dukker fuldt med glæde

Jeg surfede rundt og faldt over Louises website med dukkerne og udstyr til børnene. Det er en rigtig god side med et bredt udvalg til en god pris. ASI dukkerne er produceret i Spanien og under EU’s kemikrav og er derfor i høj kvalitet og et produkt jeg med god samvittighed vil give til mine børn. Det er vigtigt for mig at Asi dukkerne er lavet af de rigtige materialer som ikke indeholder skadelige stoffer. Det er jeg helt tryg ved omkring Asi dukkerne. De opfylder alle krav til legetøj, som i øvrigt er rigtig strenge. Det er jeg rigtig glad for og jeg vælger altid legetøj der opfylder kravene. Asi dukkerne er utroligt virkelighedsnære og af høj kvalitet. De er opkaldt efter traditionelle spanske pige- og drengenavne og er ligeledes produceret i Spanien. De findes i forskellige størrelser og nogle af dukkerne er lige så store som rigtige babyer. De anbefales til børn over 3 år og det kan jeg godt støtte op om, da de ikke er designet til at blive kastet med eller leget meget voldsomt med. Dukkerne kan købes i mange forskellige modeller og med forskellige typer tøj, herunder kjoler, bukser, trøjer. Til Asi dukkerne kan der også købes drikkedunke, sko og cardigans samt en masse andet udstyr. De vil helt sikkert også bringe glæde hos dine børn som de har gjort hos mine. Jeg får i hvert fald altid lyst til at købe noget til ungerne når jeg er inde på deres website. Asi dukkerne er et stærkt mærke som en symbolet på kvalitet for legetøj der opfylder krav til materialer

dukke

Til Asi dukkerne kan du også købe tilbehør som kjoler, hatte og bukser, så børnene kan klæde dem på til forskellige anledninger. De er fremstillet i vinyl af højkvalitet og indeholder ikke phtalater

Ud over ASI dukkerne er der et væld af produkter for børn, som strækker sig over tøj, legetøj og møbler til børneværelset. Det er nemt at lade sig friste på webshoppen og der er umanerligt meget inspiration at hente, hvis det skulle mangle. Det er muligt at købe en masse forskellige produkter og der forhandles omkring 100 forskellige mærker til både drenge og piger.

Webshoppen er super troværdig og der er korte svartider på deres kundeservice.

Jeg har været rigtig glad for at handle hos Loukrudt og det er ikke sidste gang jeg har købt noget til børnene eller til nogle af deres kusiner eller fætre. Jeg medgiver de bedste anbefalinger til Louise og hendes webshop, Loukrudt. Den er nem at finde rundt på og den fungerer bare godt.