Elsker du at tage lange bade eller bruge en aften på at forkæle dig selv med wellness hjemme på dit eget badeværelse? Så er det en del sjovere, hvis badeværelset også udstråler en form for luksus. Derfor kan du overveje, om det er på tide, at give dit bad og fliser en opdatering. Det kan være ved at udskifte fra fliser til klinker på væggene i badeværelset eller lægge nye badeværelsesfliser på gulvet eller i selve badet. Et smukt rum giver nemlig en endnu bedre fornemmelse af velvære og luksus, som er toppen over i’et til din hjemme-spa oplevelse. Og det gøres bedst med drømmebadeværelset, for så er du tilpas i og glad for din indretning, som er lige efter dit hoved.

Du kan udsmykke dit badeværelse på mange måder. En af dem er med smukke fliser, der kan være med til at forme din drøm om det perfekte badeværelse. De fås i utroligt mange flotte farver og mønstre og former, så du kan vælge lige dét, der passer til din smag og få drømmen opfyldt om et smukt baderum. Du kan også vælge klinker som løsningen til dit drømmebadeværelse, da de også giver en helt særlig stemning til et rum. Der er utroligt mange muligheder for at indrette dit bad med fliser eller klinker personligt og lige efter drømmen.

Vælg mellem fliser i forskellige mønstre, farver, overflader og former

Du kan vælge at gå efter et tema i indretningen til dit nye badeværelse som eksempelvis en farve, en stemning, et motiv eller noget helt fjerde. Det er fuldstændigt op til dig. Det er dog en god idé at være nogenlunde konsekvent med dine valg, så du ikke bliver træt af dit badeværelse eller fliser hurtigt efter udskiftningen. Derfor skal du tænke dig godt om, før du vælger. Du kan hente inspiration på nettet eller i boligmagasiner, hvis du ikke allerede har et præcist indre billede af, hvordan dit drømmebadeværelse ser ud.

Her er inspirationer til forskellige typer fliser eller klinker til badeværelse, du kan udsmykke med;

  • Blankpoleret
  • Flerfarvede mønstre
  • Terazzo
  • Natursten