restaurant selskaber københavn

Det er altid så svært, når du skal holde selskaber. Det synes jeg i hvert fald, fordi jeg altid er så kræsen, når det kommer til mad på restauranter. Særligt når det kommer til buffeter, så synes jeg helt automatisk, at standarden falder et par niveauer helt generelt. Men sådan er det ikke hos Restaurant Cassiopeia. Hvis du spørger mig, så er der ingen tvivl om, at Cassiopeia leverer de allerbedste restaurant selskaber København.

Restaurant selskaber København med en tasting menu til os, der ikke kan vælge

Selvom jeg lige har gjort det klart, at jeg ikke er så vild med tanken om buffeter, så gør Cassiopeia sig igen værdig som “undtagelsen, der bekræfter reglen”. Også når vi taler om selskaber København, leverer Cassiopeia en buffet, der er værd at give en chance. Du og dine gæster vil få en frisk og lækker selskabsbuffet, der er lige så lækker, som hvis I bestiller à la carte.

Og nu vi taler om à la carte, så er der lige endnu en ting, jeg lige skal nævne. For det er i den grad også deres tasting menu, der gør Cassiopeia til udbyderen af de bedste restaurant selskaber København.

Denne tasting menu er oplagt til os, der aldrig kan vælge. Jeg er i hvert fald altid den, der er længst tid om at beslutte mig, og jeg sender altid tjeneren væk et par gange, inden jeg er klar til at bestille. Derfor elsker jeg for eksempel restauranter, hvor jeg for eksempel kan bestille mange små desserter frem for én stor. Og derfor synes jeg også, at Cassiopeia leverer de bedste restaurant selskaber København. For deres tasting menu gør det nemmere for mig at vælge. Restauranten vælger for mig.

Mit bedste bud på et brunch selskab København

Det er ikke kun med den store middagsbuffet og tasting menu, at Cassiopeia kan levere. Cassiopeia er klart mit bedste bud på et brunch selskab København. Det er faktisk deres brunch selskab, der har introduceret mig for restauranten i det hele taget. Sidste forår var jeg nemlig til barnedåb brunch København hos Cassiopeia, og det var en utrolig lækker selskabsbrunch!

Normalt ville jeg ikke sætte så høje forventninger til en barnedåb brunch København. Det er jo ikke ligefrem et bryllup, og når nye børn lige er kommet til verden, så har forældrene nok også et budget, de skal overholde. Men denne barnedåb brunch København egner sig både til nybagte forældre på budget og til mig, der har enormt høje standarder til et brunch selskab København.

Uanset hvilken type af restaurant selskaber København du skal afholde, så kan jeg ikke andet end anbefale Cassiopeia. Du vil få en buffet, tasting menu eller brunch, hvor der er noget for enhver smag, og hvor selv de kræsne og krævende vil blive målløse.