Der er rigtig mange måder at indrette sit hjem på, og vi vil naturligvis gerne hjælpe dig med noget inspiration til din indretning.

Det vigtigste rum i din indretning er helt klart din stue. Det er her, du bruger det meste af dine vågne timer, når du er hjemme, og det er også typisk det rum, du har dine gæster i, når du har dem på besøg.

Derfor er det altid en god idé, at din stue spiller, og at du har kælet for hver enkelte lille detalje i lige præcis dette rum.

En rigtig god idé er at benytte sig af puder i indretningen. Vores Hay puder er et kæmpe hit, primært på grund af deres høje kvalitet og det særlige udtryk med knapperne i midten af puden.

Det hele skal passe sammen

I stuen skal din indretning spille rigtig godt sammen, og det betyder, at du skal tænke på et generelt farvetema til stuen. Du kan med fordel gå på opdagelse i boligmagasiner for at finde inspiration til et farvetema, der taler til dig, men du kan finde den inspiration alle vegne.

Med et klart farvetema bliver det nemmere for dig at vælge genstande til stuen, der passer sammen. Generelt set er det en god idé at have nogle neutrale hovedfarver, du kan benytte dig af, men du bør også vælge nogle lidt mere udtalte farver til at bryde det hele.

De kendte puder fra Hay kommer i flere forskellige farver, så der altid er noget, der passer til din stues farvetema.

Hyggen skal være i top

Selvom det hele naturligvis skal se godt ud sammen og passe lækkert sammen, så er det allervigtigste med stuens indretning naturligvis, at det er nogle gode og behagelige produkter, du har anskaffet dig og at der er fokus på at hygge sig sammen i stuen.

De kendte Hay puder er af rigtig høj kvalitet og lavet af blødt stof, så ikke nok med at de er smukke, så er hyggen i top.