Når det kommer til at vælge et nyt spisebord, så har du sikkert flere kriterier, der skal være opfyldt. Det skal måske være slidstærkt, pænt, passe ind med dine andre møbler, ikke være for bredt eller langt. Der er mange sikkert mange borde, som opfylde de kriterier, men det perfekte spisebord kan være svært at finde – især online. Det er rart at tage i butikken og se og røre ved et spisebord for at finde ud af om det passer ind. Det er jo ikke altid lige at billedet 100% matcher bordet i virkeligheden. Med et plankebord går du ikke helt galt i byen, og hvis du er typen, der gerne vil se og røre, inden du køber, så kan du faktisk tage forbi et hipstory showroom og se plankebordet for dig selv. 

Skulle du blive helt forelsket i lige præcis det plankebord, der er i showroomet, så kan du tage det helt rolig. Showroomet er ikke kun til for at vise møbler frem – du kan sagtens købe dem med hjem med det samme. På den måde kan du få dit nye plankebord helt uden ventetid. Du skal ikke vente på det er bliver lavet og leveret. Du kan tage det med hjem og nyde aftensmaden ved dit helt nye plankespisebord. Køb et plankebord hos Hipstory, du vil helt sikkert ikke fortryde det. 

Plankeborde der holder til alt

Når du vælger et plankebord, får du ikke bare et bord, som et pænt og holdbart – det er meget mere end det. Du får et spisebord, der aldrig går af mode og stort set passer ind i alle hjem – uanset hvilke møbler, du måtte have i forvejen. Skulle uheldet være ude og der bliver spildt vand, mad eller andet på bordet, så kan du være helt rolig. Bordet er nemlig beskyttet med vandafvisende olie, så du er sikret, at dit plankebord forbliver pænt i mange år. Og da bordet er lavet af fyrretræ, kan det sagtens efterbehandlet, hvis det om nogle år, har fået nogle skader. Så der er ikke mange ulemper ved at investere i et plankebord, der er derimod masser af fordele, som du kan se frem til.