Hvis du er en nybagt forælder, eller du stadig går og venter på den store dag, så er det næsten helt sikkert, at du allerede har gjort dig cirka en million tanker om, hvordan du bedst sørger for den lille nye.

Det er lige til at blive ør i hovedet af. Der er nemlig mange ting, man lige skal have styr på, når man skal have barn, og det er godt nok de færreste, der på nogen måde kan huske, hvordan deres forældre gjorde det, dengang de var små.

Én ting er dog sikkert, og det er, at du, som alle andre forældre, vil det bedste for dit barn.

Derfor har du måske også allerede tænkt over, hvilket aftryk du sætter på den jord, barnet skal vokse op i, når du skal ud og købe nyt. Heldigvis findes der dog bæredygtige producenter af børnesager som dem fra Filibabba.

Alt til barnet

Hvis du ikke allerede er godt i gang med din søgen på alle de bedste ting til barnet, så er det meget muligt, at du ikke behøver at lede længere.

Når dit barn eksempelvis skal sove, er det så let, at du kan finde et væld af bæredygtige produkter som for Filibbabba sengetøj, Filibabba sengerande, bamser, hovedpuder og meget mere.

Du kan i øvrigt finde en masse andet til hverdagen så som:

  • Babynests
  • Legetøj
  • Uroer
  • Puslepuder
  • Og pusletasker

Det er især deres bomuldsprodukter, som er GOTS-certificerede, der skiller sig ud.

Produktion med omtanke

Alt hvad du finder fra dette danske mærke, er altså lavet med et stort fokus på kvalitet og ikke mindst bæredygtighed. Udover det har de også sikret, at deres arbejdere har ordentlige arbejdsforhold.

Bæredygtigheden er der desuden ikke bare overfladisk styr på. Nej, her har de sørget for, at alle dele af produktionen lever op til denne standard. Det gælder fra designfasen til produktionsfasen, og helt indtil legetøjet bliver leveret.

Sidst men ikke mindst er der et fokus på, at man ikke udsætter børnene for sundhedsskadelige kemikalier, når de leger.

Man kan derfor på alle måder handle her med god samvittighed.