Rødvin

Lidt vest fra Aarhus ligger en lille by ved navn Hammel. Det er en lille flække med kun 7.000 indbyggere og er primært kendt for sin smukke natur. Men det mange ikke er klar over er, at det er byen med Danmarks bedste behandlingscenter, Behandlingscenter Søby Park. Behandlingscentret er lokaliseret på en gammel herregård, som er fuldstændig renoveret og lavet om til et stort og idyllisk misbrugscenter. Der er ingen tvivl om, at Behandlingscenter Søby Park er landets smukke misbrugscenter med helt unikke og idylliske omgivelser i Hammels smukke natur. Men hvad endnu vigtigere er, at de også står bag Danmarks bedste alkoholbehandling. 80% af alkoholikere som kommer i alkoholbehandling hos Behandlingscenter Søby Park kommer ud af deres misbrug. Det er en statistik som mange andre behandlingscentre ville dø for. Der er mange konkurrenter og nysgerrige sjæle som i årevis har forsøgt, at finde ud af præcis hvad det er de gør rigtigt i Hammel. Jeg tror nøglen til Behandlingscenter Søby Parks effektive alkoholbehandling ligger i omgivelserne. Det er en meget undervurderet faktor, hvis du spørger mig.

Der findes mange former for alkoholbehandlinger. Du kan gå til AA møder, du kan få ambulant hjælp eller du kan komme på et decideret ophold med alkoholbehandling. Det er specielt den sidstnævnte behandlingsform som er den foretrukne hos mange og med god grund. Det er helt sikkert den mest effektive form for alkoholbehandling. Alligevel kan der være stor forskel på hvilket behandlingscenter du vælger. Det er Behandlingscenter Søby Park et rigtig godt eksempel på.

Få en alkoholbehandling der virker

Når vi har med et så skrøbeligt emne at gøre som alkoholbehandling, er det vigtigt den alkoholiseret får den bedste hjælp som er til rådighed. At have et alkoholmisbrug og komme i alkoholbehandling er ikke noget man bare lige gør. Det er ikke noget du bare lige kan prøve igen, hvis ikke det virkede. Forskellen mellem en vellykket og mislykket alkoholbehandling kan være fatal. Derfor er det alfa og omega, at du få den bedste hjælp som kan tilbydes og det er en alkoholbehandling hos Behandlingscenter Søby Park.

Grunden til at deres alkoholbehandling er så effektiv hænger i høj grad sammen med, at deres behandlingscenter ligger afsides i smuk og frodig natur. Det hjælper misbrugerne med, at distancere sig fra den alkoholiserede hverdag de havde og på den måde komme ud af deres misbrug. Mange andre behandlingscenter ligger midt inde i byen, hvor det ikke er lige så nemt at slippe de dårlige tanker. Dertil ved de hvad de laver hos Behandlingscenter Søby Park. De har videreuddannede misbrugskonsulenter, som selv er tidligere alkoholikere. De to ting i sammenspil er drivkraften bag, at have Danmarks bedste alkoholbehandling. Jeg vil derfor anbefale alle som skal i alkoholbehandling eller kender nogle som burde komme i alkoholbehandling, at bruge Behandlingscenter Søby Park, for alles bedste. Det handler ikke om, at jeg skal promovere dem frem for andre, det handler om jeg gerne vil have alkoholikere skal komme ud af deres misbrug. Tallene viser at flest kommer ud af deres misbrug med en alkoholbehandling hos Behandlingscenter Søby Park.