Vi kender alle sammen den klassiske og ikoniske gin og tonic som er en drink der indeholder få ingredienser, men som smager fuldstændig forbløffende lækkert. Den er især lækker om sommeren, hvor friskheden fra agurken eller syrligheden fra citronen er helt perfekt til den lune temperatur. Men uanset hvor lækker og velsmagende den klassiske gin og tonic er, så er det også sjovt at prøve nogle andre variationer af den velkendte drink. Nedenfor finder du derfor to lækre variationer af gin og tonic som stadig indeholder gin og tonic, men har et twist af noget andet! Køb gin hos slikforvoksne.dk og find et stort udvalg af dine yndlingsgin! De har nemlig en hulens masse forskellige gin mærker, så der kan du trygt køb gin!

Girly Gin & Tonic

Denne variant af gin og tonic er lidt sødere end man måske normalt vil forbinde med en gin og tonic – ikke desto mindre er den ekstremt lækker og har en virkelig flot farve. Derudover er den også forholdsvist nem at lave og så smager den himmelsk! Ud over at du naturligvis skal bruge gin og tonic, så skal du også bruge hindbærsirup og en smule citron – nem og enkel som en gin og tonic nu engang skal være. Ved at mixe alle ingredienserne sammen, vil din gin og tonic få en utrolig smuk og lys lyserød farve som vil skille sig lidt ud fra den traditionelle gin og tonic. Du kan toppe denne lækre gin og tonic med hindbær på toppen og eventuelt en skive citron!

Frozen Gin & Tonic

Denne variant af gin og tonic adskiller sig væsentligt fra den oprindelige gin og tonic fordi at den har en konsistens som en strawberry daiquiri. Ud over de klassiske ingredienser som indebærer gin og tonic, så skal der også bruges limesaft, agurk og sirup. Fremgangsmåden er, at du river agurken på et rivejern og hælder agurkens saft over i en plastikskål. Herefter tager du gin, tonic vand og limesaft og mixer det sammen med agurke saften. Nu skal skålen ind i fryseren og stå natten over. Dagen efter bruger du blot en gaffel til at rive isflagerne af og putter dem ned i et cocktailglas. Herefter topper du drinken med lidt gin og tonic – og voila, så har du en frozen gin og tonic!